Sådan virker champagneklubben

 • Vælg din champagnepakke

  Du bestemmer selv antal champagner og leveringsfrekvens.

 • Lækker champagne leveret til dig

  Vi leverer fragtfrit til nærmeste gls-pakkeshop.

 • Få fejret livets vigtige øjeblikke

  Du er sikker på champagne til små og store fejringer.

 • Ny spændende champagne

  Du smager et væld af champagner og får inspirerende historier.

 • "Super god præsentation til Champagne middag i Rungsted Golfklub i går (og lækre champagner!). Det er fedt at høre mennesker, der både har stor viden om det, de taler om, brænder for det og forstår at formidle deres viden på en inspirerende og let forståelig måde. Bravo!"

  - Henrik Holm, Eventdeltager

 • "Jeg elsker mit medlemskab hos Champagne Stories. Jeg føler en luksus ved at få en flaske god champagne ind ad døren og tilhørende historie gør det bare endnu bedre og mere værdifuldt. At kunne fejre med champagne gør bare livet lidt bedre og lejlighederne mere specielle."

  - Maj Westphal, Klubmedlem

 • "Jeg er super glad for mit medlemskab hos Champagne Stories, fordi jeg smager vildt mange forskellige champagner – og så elsker jeg bare at være med til klubbens smagninger, fordi Louise er rigtigt god til at fortælle og jeg lærer en masse om champagne."

  - Sara Thougaard, Klubmedlem

Louise Søborg

Kvinden bag klubben

3 år i Reims, Champagne ændrede mit liv, så jeg i dag arbejder fuld tid med champagne. Jeg elskede at bo i Reims, hvor jeg lærte et nyt sprog, en spændende kultur og mange dejlige mennesker at kende – og hvor min passion for champagne begyndte.

Jeg brænder for at fortælle historier fra Champagne – om dedikerede menneskers arbejde i mark og kælder, legendariske champagnehuse og om at sidde på en fortovscafé i Reims og nyde det hele.

Læs mere her