Om Champagne Stories

Louise Søborg

Kvinden bag klubben

3 år i Reims, Champagne ændrede mit liv, så jeg i dag arbejder fuld tid med champagne. Jeg elskede at bo i Reims, hvor jeg lærte et nyt sprog, en spændende kultur og mange dejlige mennesker at kende – og hvor min passion for champagne begyndte. 

Jeg brænder for at fortælle historier fra Champagne – om dedikerede menneskers arbejde i mark og kælder, legendariske champagnehuse og om at sidde på en fortovscafé i Reims og nyde det hele.

I Champagne smagte jeg et væld af champagner, og siden har jeg glad fortsat med det “hårde”, men vigtige smagearbejde for at udvælge de bedste champagner til klubben.

Jeg vælger altid champagner af høj kvalitet, som jeg synes smager dejligt og som er produceret af dygtige, passionerede og sympatiske mennesker. 

Ofte rejser jeg til Champagne for at besøge producenter og andre venner for at blive opdateret på sidste nyt, ligesom jeg har taget en Master Level i champagne for at kunne dele mest mulig viden med klubmedlemmer og eventdeltagere.

Jeg elsker at planlægge og afholde champagneevents for bringe champagneglade mennesker sammen, skabe særlige oplevelser og udbrede kendskabet til champagne til flest muligt. Nogle klubmedlemmer har været med siden starten i 2017 og det er så dejligt, når vi mødes for at smage champagne sammen.

Alle lige fra novicer til mere erfarne champagnemennesker er meget velkommen hos Champagne Stories og jeg glædes helt særligt, når nye medlemmer kommer til klubben – så jeg håber, at du har lyst til at være med og i såfald vil jeg glæde mig til at dele mange skønne champagneoplevelser med dig!

Udforsk champagnepakker

Bliv en del af vores champagneklub

Udforsk vores champagnepakker og find det helt rigtige abonnement til dig