Handelsbetingelser

Webshoppen for Champagne Stories på champagnestories.dk er en del af LE BON GOÛT ApS, Cvr.nr. 36423994.

Aldersbegrænsing

Køber skal være fyldt 18 år for at kunne handle via shoppen.

Betaling

På champagnestories.dk modtages betaling med VISA og Mastercard. Alle beløb er i danske kroner inkl. moms og afgifter.

champagnestories.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger. Betalingen trækkes automatisk fra kunders konto samme dag, som ordren afsendes eller afhentes. Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Levering

Varer købt via champagnestories.dk sendes hurtigst muligt efter bestilling og normalt indenfor 2 arbejdsdage.

Den forventede leveringstid

1- 4 hverdage. I forbindelse med helligdage og ferietid kan længere leveringstid dog forekomme.

Pakkeshoplevering

Der informeres direkte fra Gls til kunder, når afsendte pakker kan hentes i pakkeshop. Pakker, der sendes til Gls-pakkeshop skal afhentes senest 7 dage fra pakken lander i pakkeshoppen.

Ikke-afhentede pakker

Ikke-afhentede pakker sendes automatisk retur til Champagne Stories, Stolelyngen 4, 3450 Allerød. Kunden faktureres 50kr for returneringsomkostninger. Pakkerne kan efter aftale afhentes hos Champagne Stories i Allerød eller kunden kan betale for ny fragt, hvorefter pakken gensendes. Ikke-afhentede pakker opbevares i max. 3 måneder.

Levering til privatadresse

Der informeres direkte fra Gls til kunder, når pakken er på vej. Såfremt der ikke er nogen hjemme eller er en Fuldmagt til at Gls må lægge pakken på adressen, sendes pakken videre til Gls-pakkeshop, hvor pakken skal afhentes senest 7 dage fra pakken lander i pakkeshoppen. Ekstra omkostninger ved ændring til levering i pakkeshop faktureres kunden for, ligesom kunden faktureres for ekstra omkostninger såfremt pakken ikke afhentes i pakkeshoppen og dermed leveres retur til Champagne Stories.

Gavekort

Gavekort købt hos champagnestories.dk kan kun anvendes i webshoppen champagnestories.dk.

Gavekortet kan anvendes til køb af såvel champagne, som tilbehør og eventbilletter. Gavekortet kan ikke anvendes til køb af abonnement med tilhørende klubmedlemskab. Gavekortet indløses ved at indtaste gavekortets unikke gavekortnummer i kurven i forbindelse med betaling af ordren.

Der kan købes gavekort til køber selv eller som gave til anden modtager.

En pdf med gavekortets værdi og unikke gavekortnummer fremsendes elektronisk i samme moment, som betaling for gavekortet trækkes.

Gavekort købt i webshoppen champagnestories.dk er gyldigt i 3 år.

Eventbilletter

Køb af billetter til events foretages via webshoppen champagnestories.dk.

Betaling af eventbilletter trækkes i løbet af 1-3 dage efter ordren er lagt i webshoppen.

Eventbilletter købt hos champagnestories.dk refunderes ikke, da afholdelse af events er afhængig af billetsalget og billetter ofte sælges i god tid før eventet afholdes.

Der er dog mulighed for, at videregive eller sælge sin billet til pålydende pris til anden side. Såfremt dette sker skal champagnestories.dk informeres herom, så deltagerlister kan opdateres.

Aflyser champagnestories.dk et event, tilbydes kunden at deltage på en anden eventdato eller få pengene for købte billetter refunderet.

Abonnement

Ved køb af abonnement hos champagnestories.dk medfølger medlemskab af Champagne Stories Champagneklub. Abonnement købt hos champagnestories.dk løber så længe køber ønsker det og holder sit abonnement aktivt. Der er mulighed for at købe abonnement for en begrænset periode.

Medlemsrabat

Medlemmer af Champagne Stories champagneklub har gavn af medlemsfordele i den tidsperiode, hvor de har et aktivt abonnement. Medlemmer får 15% rabat på champagne i Champagne Stories webshop, dog ikke på i forvejen nedsatte varer og specialtilbud, ligesom særlige rabatkoder kan ikke benyttes ved login.

Binding og opsigelse af abonnement

Der er ingen binding på Moments- og Passion-abonnementer købt på champagnestories.dk, men der er 3 måneders binding på abonnementet Celebration. Alle abonnementer kan opsiges via login på hjemmesiden eller via mail til kontakt@champagnestories.dk, dog kan Celebration-abonnement først opsiges efter 3 måneder.

Betaling af abonnement

Første betaling trækkes ved indmeldelse i klubben. Herefter trækkes betaling for den første hverdag i måneden i interval svarende til ønskede abonnement. Gennemførte betalinger refunderes ikke medmindre, der er sket en fejl fra Champagne Stories side.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret på fysiske varer, når du handler hos Champagne Stories.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@champagnestories.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst her i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du har købt flere varer hos Champagne Stories, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du betaler selv for returnering af pakken, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi anbefaler, at varer returneres i samme emballage, som vi oprindeligt sendte den i. Du betaler selv for returfragt ved returnering.

Returvarer sendes direkte til adressen:

LE BON GOÛT ApS

Stolelyngen 4

3450 Allerød

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetaler vi dine penge. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, som du hæfter for. Vær dog opmærksom på, at der gælder særlige regler ved køb af eventbilletter samt abonnementer, som du kan læse nærmere om under afsnittene Eventbilletter og Abonnement.

Vi refunderer købsbeløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet og vi har modtaget varen i god stand. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Reklamation og returret

Champagne Stories yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. I følge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret, men har du fortrudt dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os via mail til kontakt@champagnestories.dk.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@lebongout.dk