Champagne Bruyen

Champagne Bruyen har hjemme i den lille by Passy-Grigny og drives i dag af Gregory Bruyen, der begyndte sin egen produktion med høst fra lejede vinmarker efter i flere år at have høstet erfaring fra arbejde hos andre champagnehuse.
I 2018 overtog Gregory sin tante og onkels produktion hos Champagne Macquart og i 2021 også sin fars produktion, som han i dag altsammen fører videre under eget brand Champagne Bruyen.

Gregory Bruyen høster druer fra 6 ha i byen Passy-Grigny i Marnedalen og 2 ha i byen Marfaux i Montagne de Reims (petite). Årligt produceres 20.000 flasker champagne, men målet er at øge produktionen. Der produceres 6 forskellige champagner, der alle er fra blot ét års høst, men ikke solgt som årgangschampagne. Champagnerne er alle, bortset fra en enkelt mono-parcel champagne, rundet af malolaktisk fermentering og lagret i familiens kælder i 3 år før frigivelse. Der arbejdes meget med lagring i ståltanke, men også lidt i cement-æg og egetræstønder.

Stilen er dejlig frisk, frugtig og samtidig cremet - og der er fokus på at fremtrylle champagne, der tager sit afsæt i fejring, glæde, familie og venner så vi sammen kan nyde livet og skabe skønne nye minder.
Jeg er ret vild med familien Bruyens cykel logo, der ikke blot fortæller historien om leveringer på cykel i Paris, men den er da virkelig også både livlig, optimistisk og let genkendelig.
Bruyen Champagne stemningsbilleder


