Champagne Christian Gosset

I Grand Cru byen Aÿ i La Vallee de la Marne, finder vi den passionerede champagneproducent Christian Gosset, der dyrker 5ha HVE-certificerede marker. Christian Gosset har været makker med sin bror i Champagne Gosset Brabant, men Christian havde et brændende ønske om at realisere sine helt egne champagner. De skulle skabes med savoir-faire, passion og kærlighed. Derfor kastede Christian sig som 50 årig modigt ud i sin helt egen produktion.

Christian begyndte bogstaveligt helt fra bunden i 2015 med at restaurere det gamle hus i Rue Jeanson og udgrave gange under Rue d ́Aÿ for at forbinde hus og champagnekælder.

Fra sine fem hektar vinmarker i Grand Cru-landsbyerne Aÿ og Chouilly, samt Premiers Crus i Mareuil-sur-Aÿ, Dizy og Avenay-Val-d'Or, laver han en række terroir-ekspressive champagner med fokus på absolut kvalitet, frem for alt.

Christian, hvis kreative energi er smittende, betragter sig selv som en ung vigneron med 35 års erfaring, da han lige er begyndt at definere de vine, han altid har drømt om. I 2016 have han sin føste høst i eget navn.

I rækken af lækre champagner fra Champagne Christian Gosset finder vi en Brut, 2 forskellige Rosé samt en række spændende mono-parcel millésime champagner oftes Extra Brut .

Christian Gosset stemningsbilleder