Champagne Stories i Løvens Hule

Champagne Stories i Løvens Hule

En passion for champagne forener investoren Louise Herping Ellegaard og Champagne Stories i Løvens Hule.

I det seneste afsnit af Løvens Hule valgte den erfarne iværksætter Louise Herping Ellegaard at investere i Louise Søborgs virksomhed Champagne Stories, der bringer champagneglade mennesker sammen og fortæller historier fra Champagne. Dette partnerskab åbner døren til nye og lovende vækstmuligheder for Champagne Stories og understreger Louise Herping Ellegaards engagement i passionssøgende investeringer.

Bag Champagne Stories står Louise Søborg, hvis unikke rejse begyndte med tre år i hjertet af Champagne i Reims, hvilket ændrede hendes liv og satte ild til hendes passion for champagne. I dag dedikerer hun sig fuldt ud til at dele historierne bag champagnen, smagearbejdet og skabe unikke oplevelser for medlemmerne i hendes champagneklub.

Siden lanceringen af Champagne Stories' champagneklub i 2017 har medlemmerne været forkælet med nøje udvalgte champagneleveringer og spændende historier. Louise Søborg stræber ikke kun efter at udbrede kendskabet til champagne, men ønsker også at udfordre danskernes opfattelse af denne mousserende delikatesse, og opfordrer til at nyde champagne i højere grad – også til mad.

 

Livet bør fejres med Champagne!

Champagne Stories afholder regelmæssigt champagnesmagninger og events for både private og virksomheder, hvor viden deles og livet fejres med bobler. Louise Søborg finder hvert år et bredt udvalg af eksklusive champagner, hvilket appellerer til både nybegyndere og erfarne champagneentusiaster.

Louise Herping Ellegaard blev tiltrukket af Louise Søborgs passion og engagement i Champagne Stories. "Jeg valgte at investere i Louise og Champagne Stories, fordi ikke bare deler jeg navn med Louise, men jeg deler i høj grad hendes passion for champagne. Hendes mantra 'Livet bør fejres med champagne' taler til mig, for livet er kort og leves kun én gang, så lad os få det bedste ud af det," udtaler Louise Herping Ellegaard.

Louise Søborg glæder sig over det nye partnerskab og ser frem til at udvikle Champagne Stories yderligere med støtte fra Louise Herping Ellegaard. "Jeg er begejstret for at have Louise med om bord. Hendes iværksættererfaring og entusiasme for champagne passer perfekt ind i vores mission om at bringe champagneglade mennesker sammen og dele unikke oplevelser. Sammen vil vi fejre livet med endnu flere fantastiske champagner," siger Louise Søborg.

 

Herping-kassen

Hvad drikker en løvinde egentlig? - Vi har lavet en kasse med to af Louise Herpings yndlingschampagner. Find Herping-kassen her:

Louises Søborgs anbefalinger

Hvis du er nysgerrig efter flere flasker champagne, kan du finde Louises anbefalinger her.

Tilbage til blog