Vil du være en del af vores champagne-historie?

Champagne Stories’ champagneklub er til dig, der ønsker at nyde flere skønne champagneøjeblikke og måske også ønsker at dykke lidt dybere ned i champagnens vidunderlige univers.

Du kan vælge mellem to forskellige medlemskaber – Moments og Passion. Du kan læse mere om de forskellige muligheder herunder – men uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at modtage champagne fra dygtige og passionerede producenter, hvis ufravigelige krav til kvalitet og store kærlighed til champagne kan smages i hver eneste mundfuld.

Champagnerne er altid champagner, som vi virkelig mener, at du bør smage. Det kan være champagner fra egen import eller et begrænset parti hentet særligt hjem til vores medlemmer – glæd dig til god smag, interessante champagneoplevelser og ikke mindst spændende historier om det, der er i flasken og dem, der har arbejdet i mark og kælder.

Du får:

  • en spændende champagnepakke hver eller hver anden måned
  • nyt tema hver gang
  • nøje udvalgte champagner af høj kvalitet
  • beskrivelser og historier om champagnerne og producenterne
  • gratis levering
  • ingen binding
  • personligt log-in til webshop, som giver dig rabat på alle champagner samt særlig medlemspris på events og smagninger.

——————————

Moments

– så du kan forkæle dig selv med dejlig champagne og nyde flere af livets særlige øjeblikke!

Du får tilsendt 1 flaske champagne hver eller hver anden måned, som du kan nyde, lige når det passer dig! Med hver flaske følger en beskrivelse af champagnen og en præsentation af producenten.

Pris pr. pakke: 350 DKK

——————————

Passion

– så vi kan dele vores passion for champagne!

Med dette medlemskab ønsker vi ikke blot at dele ud af vores passion for champagne, men også give dig mulighed for at dyrke din passion for champagne og gøre din viden om champagne bredere. Derfor får du tilsendt 2 spændende champagner, som du kan smage op mod hinanden – eller bare nyde hver for sig, når det passer dig!

Pris pr. pakke: 650 DKK

——————————

Betaling og levering

Betalingen af medlemskabet trækkes automatisk fra din konto hhv. hver eller hver 2. måned alt efter, hvad du vælger. Du kan selvfølgelig ændre dit set-up via dit medlems-login.
Vi sender din champagnepakke afsted til dig samme dag, som din betaling trækkes.

Binding og opsigelse

Der er ingen binding og opsigelse kan klares via dit login eller helt enkelt ved at sende en mail til: kontakt@champagnestories.dk

Særlige fordele

Som medlem får du i 2020 adgang til webshoppen hos Champagne Stories med gode priser på champagne, 50 kr i rabat ved køb af eventbilletter og er blandt de første til at få info om kommende events. Desuden tilbydes du i 2020 deltagelse i vores virtuelle smagninger.