Champagne-Bergeronneau-Marion

F. Bergeronneau-Marion er et uafhængigt champagnehus beliggende i den lille 1. Cru by Ville Dommange, Montagne de Reims..

Veronique og Florent Bergeronneau-Marion har begge mange generationer bag sig, der siden 1590 har givet jord og erfaringer videre, ligesom de i dag selv arbejder side om side med datteren Virginie og sønnen Fabien.

På sine 14hektar dyrker familien Bergeronneau-Marion druesorterne Pinot Noir, Meunier og Chardonnay, og producerer årligt 70.000 flasker. Helt speciel er familiens smukt indhegnede “Clos des Bergeronneau”, hvorfra fremtrylles en fantastisk 100% Meunier champagne.

Derudover fremstilles en champagne som fyldes på en smuk malet flaske. Druerne til flasken er udelukkende høstet fra marken nedenfor dit lille kapel Saint Lié; deraf navnet og altså en såkaldt Lieu-dit champagne.

De senest 12 år har familien arbejdet efter særlige metoder, der beskytter og bevarer vinmarkerne på bedste vis; de anvender ikke insecticider, omkring vinstokkene gror græs, og der anvendes særligt højteknologisk udstyr til at sikre mindst mulig sprøjtning.