Om Champagne Stories

Champagne Stories er først og fremmest en champagneklub skabt for at dele passionen for champagne og udbrede kendskabet til champagne.

Passion og viden deles via klubkasserne, der sendes til medlemmer, men deles også, når Champagne Stories afholder klassiske champagnesmagninger, luksuriøse champagnemiddage, Walk & Taste og andre inspirerende champagneevents.

Ønsket er, at give flest mulige danskere mulighed for at smage et væld af lækre champagner, blive klogere på champagne og nyder mange flere af de fantastiske øjeblikke, som livet byder på.
 
Klubben er for alle – så uanset om du er rutineret og kyndig champagnemenneske eller novice indenfor champagne, er du meget velkommen til at tegne et medlemskab!
 
Som medlem får du ikke blot adgang til lækre champagner og events, men via vores gode samarbejder også mulighed for at forkæle dig selv og dine nære med andre lækre produkter.
 
Ønsker du ikke et medlemskab, er du fortsat velkommen til at via shoppen at købe kvalitetschampagne og deltage i champagneevents.

 
Der arbejdes hele tiden på at udvikle klubben, så den på fornemmeste vis skaber de bedste betingelser for klubbens medlemmer. Så har du gode ideer, spørsmål eller andre input, ønsker du at indlede et samarbejde , som kan gavne Champane Stories klubmedlemmer, er du meget velkommen til at kontakte Louise Søborg, som står bag Champagne Stories – og som du herunder kan læse en personlig hilsen fra.

“3 år i Reims, Champagne ændrede mit liv, så jeg i dag arbejder fuld tid med champagne. Jeg elskede at bo i Reims, hvor jeg lærte et nyt sprog, en spændende kultur og mange dejlige mennesker at kende – og hvor min passion for champagne begyndte. 
 
Jeg brænder for at fortælle historier fra Champagne – om dedikerede menneskers arbejde i mark og kælder, legendariske champagnehuse og om at sidde på en fortovscafé i Reims og nyde det hele.
 
I Champagne smagte jeg et væld af champagner, og siden har jeg glad fortsat med det “hårde”, men vigtige smagearbejde for at udvælge de bedste champagner til klubben.
Jeg vælger altid champagner af høj kvalitet, som jeg synes smager dejligt og som er produceret af dygtige, passionerede og sympatiske mennesker. 
 
Ofte rejser jeg til Champagne for at besøge producenter og andre venner for at blive opdateret på sidste nyt, ligesom jeg har taget en Master Level i champagne – for at kunne dele mest mulig viden med klubmedlemmer.
 
Udover mit arbejde med champagneimport og champagneklubben er jeg partner i en champagne- og cocktailbar i Kbh., hvor jeg gerne holder champagneevents for at skabe særlige øjeblikke og udbrede kendskabet til champagne til flest muligt. 
 
Jeg glædes helt særligt, når nye medlemmer kommer til klubben og håber, at du har lyst til at være med – i såfald vil jeg glæde mig til at dele mange skønne champagneoplevelser med dig!”
 
Bedste hilsner
 
Louise Søborg
Kontakt@champagnestories.dk
Mobil 5384 3993