Om Champagne Stories

Vi ønsker med Champagne Stories at dele vores passion for champagne og glæden ved livets små øjeblikke. Vi brænder for at skabe champagnehistorier sammen med jer – og give alle mulighed for at smage et væld af lækre champagner, blive klogere på denne nærmest magiske vin og nyde mange flere af de fantastiske øjeblikke, som livet byder på.

Vi drømmer om, at mange flere skal blive bedre til at tage sig tid til at nyde livet og hinanden – og skabe minder!
 
Champagne Stories Champagneklub er et champagnefællesskab, hvor vi deler viden, lærer nye ting, skaber særlige øjeblikke og vigtigst af alt har det sjovt sammen.
Klubben er for alle – så uanset om du er et rutineret og kyndig champagnemenneske eller novice indenfor champagne, er du meget velkommen til at være med i fællesskabet, så du og dine nære kan blive forkælet med lækre produkter og skønne oplevelser.
 
Shoppen giver mulighed for at smage mange forskellige champagner, så der er noget for enhver smag. Her findes vores favoritchampagner, yndlingschampagneglas, lækkerier fra samarbejdspartnere og spændende fund fra Champagne.
 
Events som champagnesmagninger, Walk & Taste, Winemakers Dinners mm. er vi vilde med at arrangere, for her får vi chancen for at mødes med mange skønne mennesker, fortælle fascinerende champagnehistorier og skabe tætte forbindelser mellem champagneglade mennesker i Danmark og de både dygtige og passionerede champagneproducenter fra Frankrig. 
 
Livet er vidunderligt – blot skal vi huske at fejre det!
 
Champagneknus
Louise & Kirstine