Champagne Stories er for dig, der har interesse i champagne – og jeg glæder mig til at give dig mulighed for at få nogle helt unikke champagneoplevelser i form af smagsoplevelser, læring om champagne, events, ture til området og meget mere.

Jeg brænder for at fortælle dig historier fra og om Champagne – om dedikeret arbejde i mark og kælder, om legendariske champagnehuse, og om at sidde på en fortovscafe i hjertet af Reims og nyde det hele.
Jeg vil også mægtigt gerne høre om dine skønne oplevelser med champagne, hvor du nyder champagne, sammen med hvem.
Derfor navnet Champagne Stories…

Champagne Stories er en del af mit champagneimportfirma LE BON GOÛT, som primært henvender sig til professionelle. Du kan læse mere om LE BON GOÛT via linket her:

www.lebongout.dk

Louise Søborg

Mail: kontakt@champagnestories.dk

Tlf.: 5384 3993

Nyhedsbrev Champagnesecrets

Følg os

   
Blog
,

Tradition & Fornyelse

Champagne Piot-Sevillano Det er altid super hyggeligt, lærerigt og inspirerende at besøge Christine og Vincent i den lile landsby Vincelle i Marnedalen, hvor de står i spidsen for familiens produktion af champagne. 
Familien har siden…
,

Champagne & Venskab

“Historien om venskab i Champagne” Er der noget, der har sat sit aftryk på mig efter at have boet 3 år i Champagne, så er de mange fantastiske venskaber, jeg har fået og de mange champagnestunder, jeg har haft - og heldigvis stadig…
En kærlighedshistorie
,

En kærlighedshistorie

“En kærlighedshistorie” Nu er det jo ikke hver dag, de gamle kærlighedshistorier ser dagens lys - og nogle gange går tiden og dagene skifter uden, at vi tænker over, hvordan det hele egentlig begyndte. Hos Champagne Stories spekulerede…
Se alle nyheder