Om Champagne Stories

Kvinden bag klubben 

“3 år i Reims, Champagne ændrede mit liv, så jeg i dag arbejder fuld tid med champagne. Jeg elskede at bo i Reims, hvor jeg lærte et nyt sprog, en spændende kultur og mange dejlige mennesker at kende – og hvor min passion for champagne begyndte. 

Jeg brænder for at fortælle historier fra Champagne – om dedikerede menneskers arbejde i mark og kælder, legendariske champagnehuse og om at sidde på en fortovscafé i Reims og nyde det hele.

I Champagne smagte jeg et væld af champagner, og siden har jeg glad fortsat med det “hårde”, men vigtige smagearbejde for at udvælge de bedste champagner til det danske marked og ikke mindst til Champagne Stories champagneklub.

Jeg vælger altid champagner af høj kvalitet, som jeg synes smager dejligt og som er produceret af dygtige, passionerede og sympatiske mennesker. 

Ofte rejser jeg til Champagne for at besøge producenter og andre venner for at blive opdateret på sidste nyt, ligesom jeg har taget en Master Level i champagne – for at kunne dele mest mulig viden med klubmedlemmer.

Udover mit arbejde med champagneimport og champagneklubben afholder jeg champagneevents for at skabe særlige øjeblikke og udbrede kendskabet til champagne mest muligt.

Jeg glædes helt særligt, når nye medlemmer kommer til klubben og håber, at du har lyst til at være med – i såfald vil jeg glæde mig til at dele mange skønne champagneoplevelser med dig!”

Bedste hilsner

Louise Søborg