DU ER MEGET VELKOMMEN I CHAMPAGNEKLUBBEN!

Champagne Stories’ champagneklub er til dig, der ønsker at smage et væld af lækre champagner, fejre flere skønne champagneøjeblikke og dykke lidt dybere ned i champagnens vidunderlige univers.

Som medlem af klubben får du tilsendt særligt udvalgte kvalitetschampagner, bliver inviteret til spændende champagneevents, hvor du kan møde andre champagneglade mennesker og får adgang til viden og historier om champagne.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, kan du være sikker på at modtage champagne fra dygtige og passionerede producenter, hvis ufravigelige krav til kvalitet og store kærlighed til champagne kan smages i hver eneste mundfuld.

Moments

– så du kan forkæle dig selv med dejlig champagne og nyde flere af livets særlige øjeblikke!

Du får hver eller hver anden måned tilsendt en flaske lækker champagne, som du kan nyde, lige når det passer dig!

Alle champagner er valgt, fordi vi mener, at de bør smages!

Din første klubkasse
I din første klubkasse finder du lækker Grand Cru champagne fra Champagne Pierson Cuvelier, som var det første champagnehus, vi begyndte at samarbejde med – og hvorfra vi fortsat ofte og gerne nyder dejlig champagne. Med i klubkassen følger en beskrivelse af champagnen, en præsentation af producenten samt skønne champagnehistorier og/eller små fif.

I første klubkasse forkæles du desuden med en velkomstgave, nemlig vores yndlingschampagneglas, som er de smukke Jamesse Grand Champagne, 41cl – så du får den bedste start på mange skønne champagneoplevelser!

Medlemsfordele
Som klubmedlem hos Champagne Stories bliver du forkælet med særligt favorable medlemspriser i vores webshop og rabat på eventbilletter samt deltagelse i virtuelle smagninger. Du modtager mails med nyt fra og om Champagne, invitationer og skønne tilbud.

Pris
Tryk Tilføj til varekurv for at købe dette abonnement for at blive medlem af Champagne Stories med et Moments-abonnement. Pris pr. måned er 350kr.

Vælger du Moments-abonnement med levering hver 2. hånd, betaler du tilsvarende 350kr hver 2. måned. 

Levering og betaling
Din Moments-klubkasse bliver leveret til den pakkeshop, du vælger. Betaling trækkes den første hverdag i måneden – og i løbet af den første uge af måneden sender vi din klubkasse.

Ingen binding
Der er ingen binding på dit abonnement og opsigelse kan ske via dit medlemslogin. 

Der er også mulighed for at skifte eller tilkøbe et ekstra abonnement via dit login.

Gave
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at give et abonnement med tilhørende klubmedlemskab i gave. I dette tilfælde forkæles både den glade giver og heldige modtager med klubfordele.

Pris pr. pakke: 350 DKK

Fra: 350,00 kr. every 2 måneder

DET FÅR DU OGSÅ SOM KLUBMEDLEM:

  • personligt login til webshoppen
  • 15% rabat på champagne i shoppen
  • gode priser på andre lækkerier i shoppen
  • medlemspris på eventbilletter til dig selv og dine ledsagere
  • du er blandt de første, der får info om kommende champagneevents
  • gavekort til champagnebar i første klubkasse