Handelsbetingelser

Webshoppen for Champagne Stories på champagnestories.dk er en del af LE BON GOÛT ApS, Cvr.nr. 36423994
.

Betaling
champagnestories.dk modtages betaling med VISA og Mastercard. Alle beløb er i danske kroner inkl. moms og afgifter.

champagnestories.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger. Betalingen trækkes automatisk fra kunders konto samme dag, som ordren afsendes eller afhentes. Der tages forbehold for valutaændringer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgt varer og trykfejl. Der ingen fortrydelsesret på købet. 
 
Levering
Varer købt via champagnestories.dk sendes hurtigst muligt efter bestilling og normalt indenfor 2 arbejdsdage. 

Den forventede leveringstid
1- 4 hverdage. I forbindelse med helligdage og ferietid kan længere leveringstid dog forekomme.

Pakkeshoplevering
Der informeres direkte fra Gls til kunder, når afsendte pakker kan hentes i pakkeshop. Pakker, der sendes til Gls-pakkeshop skal afhentes senest 7 dage fra pakken lander i pakkeshoppen. 

Ikke-afhentede pakker sendes automatisk retur til Champagne Stories, Stolelyngen 4, 3450 Allerød. Returneringsomkostninger for dette faktureres kunden for. Pakkerne kan efter aftale afhentes hos Champagne Stories i Allerød eller kunden kan betale for ny fragt, hvorefter pakken gensendes.

Levering til privatadresse
Der informeres direkte fra Gls til kunder, når pakken er på vej. Såfremt der ikke er nogen hjemme eller er en Fuldmagt til at Gls må lægge pakken på adressen, sendes pakken videre til Gls-pakkeshop, hvor pakken skal afhentes senest 7 dage fra pakken lander i pakkeshoppen.

Ekstra omkostninger ved ændring til levering i pakkeshop faktureres kunden for, ligesom kunden faktureres for ekstra omkostninger såfremt pakken ikke afhentes i pakkeshoppen og dermed leveres retur til Champagne Stories.

Gavekort
Gavekort købt hos champagnestories.dk kan kun anvendes i webshoppen champagnestories.dk 
Gavekortet kan anvendes til køb af såvel champagne, som tilbehør og eventbilletter.  Gavekortet kan ikke anvendes til køb af abonnement med tilhørende klubmedlemskab. Gavekortet indløses ved at indtaste gavekortets unikke gavekortnummer i kurven i forbindelse med betaling af ordren. 
Der kan købes gavekort til køber selv eller som gave til anden modtager. 
En pdf med gavekortets værdi og unikke gavekortnummer fremsendes elektronisk i samme moment, som betaling for gavekortet trækkes.
Gavekort købt i webshoppen champagnestories.dk er gyldigt i 3 år. 
 
 
Eventbilletter
Køb af billetter til events foretages via webshoppen champagnestories.dk 
Betaling af eventbilletter trækkes i løbet af 1-3 dage efter ordren er lagt i webshoppen. 
Da afholdelse af events er afhængig af billetsalget og billetter ofte sælges i god tid før eventet afholdes, refunderes eventbilletter købt hos champagnestories.dk ikke. 
Kan en eventdeltager ikke deltage er der mulighed for at videregive / – sælge sin billet til pålydende pris til anden side. Såfremt dette sker skal champagnestories.dk informeres herom, så deltagerlister kan opdateres. 
Aflyser champagnestories.dk et event, tilbydes kunden at deltage på en anden eventdato eller få pengene for købte billetter refunderet. 
 
 
Abonnement
Ved køb af abonnement hos champagnestories.dk medfølger medlemskab af Champagne Stories Champagneklub. Abonnement købt hos champagnestories.dk løber så længe køber ønsker det og holder sit abonnement aktivt. Der er mulighed for at købe abonnement for en begrænset periode. Ønskes dette skal Champagne Stories informeres herom. 
Der er ingen binding på Moments og Passion abonnementer købt på champagnestories.dk, men der er 3 måneders binding på abonnementet Celebration. 
Betaling for abonnement trækkes den første hverdag i måneden. Gennemførte betalinger refunderes ikke. 

Aldersbegrænsing
Køber skal være fyldt 18 år for at kunne handle via shoppen.

Reklamation og returret
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed. I følge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@lebongout.dk