DU ER MEGET VELKOMMEN I CHAMPAGNEKLUBBEN!

Champagne Stories’ champagneklub er til dig, der ønsker at smage et væld af lækre champagner, fejre flere skønne champagneøjeblikke og dykke lidt dybere ned i champagnens vidunderlige univers.

Som medlem af klubben får du tilsendt særligt udvalgte kvalitetschampagner, bliver inviteret til spændende champagneevents, hvor du kan møde andre champagneglade mennesker og får adgang til viden og historier om champagne.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, kan du være sikker på at modtage champagne fra dygtige og passionerede producenter, hvis ufravigelige krav til kvalitet og store kærlighed til champagne kan smages i hver eneste mundfuld.

Celebration

– så du kan fejre årets store begivenheder på festligste vis!

Hver 3. måned får du tilsendt en festlig champagnepakke indeholdende 1 flaske champagne samt passende pynt eller små lækkerier, så du med manér kan fejre kommende store og små øjeblikke. Med i pakken følger også en beskrivelse af champagnen, en præsentation af producenten og små champagnehistorier. 

Din første klubkasse
I din første klubkasse finder du lækker Grand Cru champagne fra Champagne Pierson Cuvelier, som var det første champagnehus, vi begyndte at samarbejde med – og hvorfra vi fortsat ofte og gerne nyder dejlig champagne. Med i klubkassen følger en beskrivelse af champagnen, en præsentation af producenten samt skønne champagnehistorier og/eller små fif.

I første klubkasse forkæles du desuden med en velkomstgave, nemlig vores yndlingschampagneglas, som er de smukke Jamesse Grand Champagne, 41cl – så du får den bedste start på mange skønne champagneoplevelser!

Medlemsfordele
Som klubmedlem hos Champagne Stories bliver du forkælet med særligt favorable medlemspriser i vores webshop og rabat på eventbilletter samt deltagelse i virtuelle smagninger. Du modtager mails med nyt fra og om Champagne, invitationer og skønne tilbud.

Pris
Tryk Tilføj til varekurv for at købe dette abonnement for at blive medlem af Champagne Stories med et Celebration-abonnement. Pris pr. måned er 150kr hver måned.

Levering og betaling
Din klubkasse bliver leveret til den pakkeshop, du vælger. Betaling trækkes den første hverdag i måneden – og din Celebration-klubkasse sendes i løbet af den første uge af månederne marts, juni, september og december.

Binding
Der er 3 måneders binding på dette abonnement, hvorefter opsigelse kan ske via dit medlemslogin. Du kan skifte eller tilkøbe et ekstra abonnement via dit login.

Gave
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at give et abonnement med tilhørende klubmedlemskab i gave. I dette tilfælde forkæles både den glade giver og heldige modtager med klubfordele.

Pris pr. måned: 150 DKK

150,00 kr. den 1st i hver måned

DET FÅR DU OGSÅ SOM KLUBMEDLEM:

  • personligt login til webshoppen
  • 15% rabat på champagne i shoppen
  • gode priser på andre lækkerier i shoppen
  • medlemspris på eventbilletter til dig selv og dine ledsagere
  • du er blandt de første, der får info om kommende champagneevents
  • gavekort til champagnebar i første klubkasse