DU ER MEGET VELKOMMEN I CHAMPAGNEKLUBBEN!

Champagne Stories’ champagneklub er til dig, der ønsker at smage et væld af lækre champagner, fejre flere skønne champagneøjeblikke og dykke lidt dybere ned i champagnens vidunderlige univers.

Som medlem af klubben får du tilsendt særligt udvalgte kvalitetschampagner, bliver inviteret til spændende champagneevents, hvor du kan møde andre champagneglade mennesker og får adgang til viden og historier om champagne.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, kan du være sikker på at modtage champagne fra dygtige og passionerede producenter, hvis ufravigelige krav til kvalitet og store kærlighed til champagne kan smages i hver eneste mundfuld.

Celebration

– så du kan fejre årets begivenheder på festligste vis!

Hver 3. måned får du tilsendt en festlig champagne-klubkasse indeholdende 1 flaske champagne samt passende pynt eller små lækkerier, så du med manér kan fejre kommende små og store øjeblikke. Med i klubkassen følger også en beskrivelse af champagnen, en præsentation af producenten og små champagnehistorier. 

Din første klubkasse
I din første klubkasse finder du lækker Grand Cru champagne fra Champagne Pierson Cuvelier, som var det første champagnehus, Louise begyndte at samarbejde med – og hvorfra der fortsat ofte og gerne nydes dejlig champagne. 

I første klubkasse forkæles du desuden med en velkomstgave, nemlig Louises yndlingschampagneglas, som er de smukke Jamesse Grand Champagne, 41cl – så du får den bedste start på mange skønne champagneoplevelser!

Medlemsfordele
Som klubmedlem hos Champagne Stories bliver du forkælet med særligt favorable medlemspriser i webshoppen og rabat på eventbilletter samt deltagelse i virtuelle smagninger. Du modtager mails med nyt fra og om Champagne, invitationer og skønne tilbud.

Pris
Et Klubmedlemskab med Celebration-abonnement koster 150kr. pr. måned.

Levering og betaling
Dine klubkasser bliver leveret til den pakkeshop, du vælger. Første betaling sker ved indmeldelse i klubben. Herefter trækkes din medlemsbetaling den første hverdag i måneden – og din Celebration-klubkasse sendes i løbet af den første uge af månederne marts, juni, september og december.

Binding
Der er 3 måneders binding på dette abonnement, hvorefter opsigelse kan ske via dit medlemslogin. Du kan desuden skifte eller tilkøbe et ekstra abonnement via dit login.

Gave
Du er selvfølgelig også meget velkommen til at give et abonnement med tilhørende klubmedlemskab i gave. Husk i såfald at skrive den heldige gavemodtagers kontaktoplysninger og adresse ind under leveringsoplysninger – og skriv GAVE i kommentarfeltet.

Pris pr. måned: 150 DKK

150,00 kr. nu, og 150,00 kr. den 1. i hver måned

DET FÅR DU OGSÅ SOM KLUBMEDLEM:

  • personligt login til webshoppen
  • 15% rabat på champagne i shoppen
  • gode priser på andre lækkerier i shoppen
  • medlemspris på eventbilletter til dig selv og dine ledsagere
  • du er blandt de første, der får info om kommende champagneevents