Champagne, som det passer dig!

Vi vil gerne tilbyde champagneabonnement – til dig, som ønsker at nyde flere skønne champagneøjeblikke i livet – og til dig, som ønsker at dykke lidt mere ned i champagnens univers…derfor tilbyder vi to typer abonnement, nemlig Moments og Passion.

Uanset hvilket af de to abonnementer du vælger, kan du være sikker på, at modtage champagne af høj kvalitet og fremtryllet af dygtige og passionerede producenter!

Champagnerne er altid champagner, som vi virkelig synes, du bør smage. Det kan være champagner fra eget sortiment eller et begrænset parti af champagner hentet særligt hjem til abonnenter – men altid er det champagner, som vi synes, har god smag og giver en interessant champagneoplevelse.

——————————

Moments

– så du kan forkæle dig selv med dejlig champagne og nyde flere af livets særlige øjeblikke!

Med dette abonnement ønsker vi, at give dig mulighed for lidt oftere at lade proppen springe og bare nyde en dejlig stund. Måske er det en særlig dag – og ellers bliver det helt sikkert en særlig dag, når du tillader dig selv at nyde en flaske dejlig champagne.

Du får med dette abonnement tilsendt 1 dejlig champagne, som du kan nyde – lige når det passer dig! Med hver flaske følger en beskrivelse af champagnen og producent.

Pris pr. pakke: 350 DKK

——————————

Passion

– så vi kan dele vores passion for champagne!

Med dette abonnement ønsker vi ikke blot at dele ud af vores passion for champagne, men også give dig mulighed for at dyrke din passion for champagne og gøre din viden om champagne bredere. Derfor får du med dette abonnement tilsendt 2 spændende champagner, som du kan smage op mod hinanden – eller bare nyde, når det passer dig!

Champagnerne er nøje udvalgt og knytter sig til en champagnehistorie eller et tema, såsom drue, dosage, område, producent, årstid eller begivenhed, så du kan udforske champagnens utroligt fascinerende verden og lære mere om champagne. Med i pakken får du historie/tema samt beskrivelser af hver champagne og de producenter, de kommer fra.

Pris pr. pakke: 650 DKK

——————————

Betaling og levering

Betalingen af abonnement trækkes automatisk fra din konto hhv. hver eller hver 2. måned alt efter, hvilket hvilket abonnement, du vælger. Du kan i løbet af dit abonnement selvfølgelig ændre dit set-up via dit abonnements-login.
Vi sender din champagnepakke afsted til dig samme dag, som din betaling trækkes.

Binding og opsigelse

Der er ingen binding og opsigelse kan klares via dit login eller helt enkelt ved at sende en mail til: kontakt@champagnestories.dk

Særlige fordele som abonnent
Som abonnent får du i 2020 adgang til webshoppen hos Champagne Stories med gode priser på champagne, 50 kr i rabat ved køb af eventbilletter og er blandt de første til at få info om kommende events. Desuden tilbydes du i 2020 deltagelse i vores virtuelle smagninger.

Nyhedsbrev Champagnesecrets

Følg os

   
Nyheder
,

Rosé champagne

“Er det så også champagne?” Dette spørgsmål er vi blevet stillet flere gange, når vi ved champagnesmagninger har skænket rosé champagne i glassene. Og ja, rosé champagne er også champagne! Rosé champagnens smukke farve kommer…
,

Virginie Bergeronneau - ung talentfuld champagneproducent

Virginie Bergeronneau voksede op i den lille by Ville-Dommange i Champagne; en hyggelig by med blot ca. 400 indbyggere, med gadekær, smalle snoede veje og omgivet af vinmarker. NATURLIG INTERESSE Som lille pige legede Virginie sammen med…
,

Champagne til kransekagen

"Hvilken champagne passer til kransekage?" Tidligere har jeg faktisk ikke været særlig begejstret for det spørgsmål, for det er altså lidt af en opgave at finde en champagne til vores traditionelle nytårskage. Og helt ærligt, da jeg…